Zakynthos

Niet te ver vliegen ga dan naar het prachtige Zakynthos!

Hou je niet van te lang vliegen zoals mijn vader dan is Zakynthos een prachtige bestemming en lekker dichtbij. Ik vond Zakynthos één van de prachtigste locaties waar ik ooit ben geweest. Het is heel gemakkelijk voor de mensen die niet van vliegen houden want je bent er binnen minder dan 3 uur. Ik deel mijn tips en de leuke geheime plekjes die je zeker moet bezoeken als je op het eiland bent!

Hier mijn 5 favorieten!

Dit is mijn favoriete strand, het strand van Navagio. Dit is het strand waar
je het welbekende scheepswrak kunt vinden. Je kan het strand alleen
bereiken per boot. Vanaf boven heb je een prachtig uitzicht en zie je het
prachtige blauwe water. Dit is het mooiste uitzicht dat ik ooit heb gezien.
Persoonlijke tip: trek dichte schoenen aan want je moet een stukje lopen
om op het uitzicht punt te komen. Ik had teenslippers aan en dat was geen
succes.

Het Cameo eiland was ook één van mijn favoriete plekjes. Ook wel bekend
als het trouweiland. Het is een super leuk plekje om fantastische foto’s te maken. Het ligt in de plaats Laganas wat tevens ook een heel leuk plaatsje om te bezoeken met veel winkeltjes. Als je het eiland op wilt gaan kost dat je 5 euro. Het is zeker de moeite waard want er is ook een beachclub. Wie wilt hier nou niet heen!

Dit is een geheim plekje waar niet veel mensen van af weten en daarom wil ik het graag delen want ook dit moet je gezien hebben. Het restaurant Keri Light House is heerlijk om te dineren en heeft een adembenemend uitzicht. Je kan er ook alleen een drankje drinken en genieten van het uitzicht. Persoonlijke tip: ze hebben echt heerlijke ijskoffie!

Wij hadden scooters gehuurd om het eiland rond te gaan want dat is praktischer omdat het eiland niet groot is. Het was super fijn want je kon overal heel makkelijk komen en ondertussen word je ook nog is lekker bruin dus alleen maar pluspunten. In elk straatje zat bijna wel een scooterverhuur die jou helpt de perfecte scooter uit te zoeken. Het is een leuke en makkelijke manier om het eiland rond te touren en mooie plekjes te ontdekken.

Deze vakantie heeft mij zoveel moois gebracht en heel veel herinneringen waar ik blij mee ben. Dit zijn echt de plekjes die je moet bezoeken en hebben mijn verblijf zo bijzonder gemaakt. Waarom Zakynthos? Ik ben al naar heel veel eilanden van Griekenland geweest maar Zakynthos heeft het meeste indruk bij mij achtergelaten mede door deze hotspots die ik hier laat zien en daarom wou ik hierover mijn blog schrijven om dit met jullie te delen. Me vader vond deze 3 uur vliegen het zeker waard! Deze vakantie was voor mij en mijn gezin de leukste en mooiste van allemaal!


Benieuwd naar andere gastblogs? Klik hier