Vakantie of…

“Fijne vakantie he.” of “Geniet van je vakantie.” ik hoor het de laatste maanden veel om mij heen vallen. Zelf zeg ik het ook vaak tegen mensen om mij heen, want veel gaan er op vakantie. Klanten waarbij ik de reisbescheiden ga afgeven of collega’s die heerlijk op vakantie gaan. Vaak krijg ik de vraag of ik zelf ook nog weg ga, maar mijn antwoord is op dit moment: “Nee helaas niet.” Ondanks dat we vorig jaar druk aan het plannen waren rondom onze droomreis en al een aantal hotels hadden geboekt zijn we niet weggegaan. Waarom niet? Nou ons buitenkansje kwam voorbij, in de vorm van een nieuw huis.

Huis

We zaten in een heerlijk huurhuis waarin we hartstikke goed zaten en alleen zouden verlaten voor een buitenkans. En dit deed zich aan vorig jaar. We zagen een nieuwbouwplan voorbij komen op een ideale plek. Daarom wij schreven ons in op de wachtlijst, maar we stonden derde. Nooit verwacht dus dat we ingeloot zouden worden. Na een maand heb ik er toch eens achteraan gebeld om te vragen hoe het ermee stond. Toen ik belde kreeg ik te horen dat wij maandag, belde op vrijdag, meer zouden horen. En zo geschiedde. Maandag ging mijn telefoon en kregen te horen dat wij eerste keus hadden. We kregen twee weken de tijd om erover na te denken.

Tussendoor hadden wij al wat gesprekken voor de hypotheek gevoerd, om te kijken welk meerwerk we mee konden pakken. Toen hebben we samen alles goed doorgenomen en afgewogen, om daarna te beslissen het te doen!

Het was geen moeilijke beslissing, maar wel eentje die goed overwogen is. Het huis word het duurzaam gebouwd, wat richting de toekomst alleen maar beter is. Daarnaast bied het huis ons nieuwe mogelijkheden en geeft ons een plek om thuis te komen. We hebben daarom wel onze vakantie geannuleerd. Een keuze die dubbel was, omdat dit echt de droombestemming is van ons beide, maar deze kunnen we na alles alsnog bezoeken. Eerst dit en daarna maken we die reis alsnog om deze van de Bucketlist te strepen. Nu nog een paar maanden, maar dan dan kunnen we uitkijken naar een nieuw avontuur. Daarna komt die vakantie vanzelf wel weer. Om daarna terug te komen in ons eigen huis.

Straks heb ik meer ruimte voor me kantoor, zodat ik de reisvoorstellen nog beter kan uitwerken en uitzoeken. Daarnaast kan ik jullie hier ook ontvangen om samen de reiswensen door te spreken. Natuurlijk kan ik ook altijd nog op locatie langskomen. Een heerlijk vooruitzicht om straks vanuit dit kantoor weer de mooiste reisvoorstellen te versturen die voldoen aan jullie reiswensen.

Contact

Wil jij wel lekker op vakantie of wil je eens kijken naar een rondreis op maat? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contactformulier