Stedentrip

Het begrip stedentrip of citytrip hoor je steeds vaker voorbij komen. Mensen gebruiken hun vrije tijd om eens te genieten van een ander land en een andere omgeving. In dit geval dus: een andere stad. Lekker in het vrije weekend of gewoon tijdens een paar vrije dagen. Een stedentrip hoeft niet lang te zijn. Vaak zijn een 3 á 4 dagen al meer dan voldoende.

Welke stad?

Het aanbod in stedentrips is steeds groter aan het worden. Waar het begon met steden als Berlijn, Londen, Parijs en Barcelona. Komen er tegenwoordig ook steeds meer onbekende steden bij. Wat dacht je van Krakau en Praag maar ook bijvoorbeeld Ljubljana. Allemaal prachtige steden die klaar liggen om ontdekt te worden. Tegenwoordig zijn New York en Dubai ook steden die prima als stedentrip aangedaan kunnen worden. Het is maar net wat je wil. Wil jij een bezoek brengen aan het Vrijheidsbeeld of eet je liever tapas op de Ramblas? Geniet je samen met je geliefde van de Eiffeltoren in Parijs of geniet je op strand van Dubai? Elke stad heeft zij eigen charme en zijn eigen prachtige plekken.

Onverwachts

Zelf vind ik het heerlijk als we samen een paar dagen aaneengesloten vrij zijn lekker weg te gaan. Zo vergeet ik onze stedentrip naar Valencia ook niet meer. We hadden gewoon zin om lekker weg te gaan. Mijn vriendin was 4 dagen achter elkaar vrij, ik moest alleen een dienst ruilen om dit ook te hebben. Dit lukte gelukkig op zondag. Diezelfde avond nog boekte we tickets en een hotel, en zo stonden we om 7uur in de ochtend op Eindhoven Airport. Even lekker een paar dagen er tussen uit. Een andere omgeving, een heerlijke stad en prachtig mooi weer. Zo snel en lekker kan een stedentrip zijn. Heerlijk genoten van de verrassende stad Valencia. Op de fiets door Jardin del Turia, om daarna te genieten van pinxtos en tapas op het terras. Een bezoek aan het Mestalla en ook nog een dag heerlijk bijkomen aan het strand.

Bij elke boeking die ik maak voor een stedentrip, krijgen klanten een boekje mee over de stad. Zo kunnen ze zich optimaal voorbereiden op hun dagen in een onbekende, of misschien al bekende, stad. Daarnaast is het ook super leuk om mensen die kleine tips mee te geven over een stad waar ik al ben geweest. De leukste restaurantjes, de gezellige barretjes of de prachtige bezienswaardigheden. Een stedentrip is er echt voor iedereen!

Contact

Benieuwd wat ik daarin voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op. Wie weet maak jij dan binnenkort wel zo’n geweldige stedentrip!

Meer informatie of gewoon wat extra inspiratie? Klik hier