Over mij

Al jaren word ik gedreven door mijn passie voor reizen. Ondanks ik de Hotelschool heb mogen afronden, bleef het bij mij altijd kriebelen. Voor mij begint het al tijdens het plannen van de reis. Zo zoek ik alles uit, van de beste vluchten, de ligging van het hotel en alles wat er te doen is. Van stedentrip tot zonvakantie, een reis langs de West-Coast van Amerika tot aan een rondreis door de Filipijnen. Ik kan me er elke keer weer in loslaten. Na al vele prachtige bestemmingen bezocht te mogen hebben, vond ik het tijd wat met deze ervaring te gaan doen. Samen met mijn werkervaring uit de horeca dacht ik een goede mix te hebben om een goede reisadviseur te zijn. Met het inlevingsvermogen uit de horeca en de ervaring uit het reizen, maak ik ieder voorstel volledig naar wens. Daarom ben ik sinds 2018 aangesloten bij Personal Touch Travel.

Na een intensieve opleiding op de Personal Touch Travel Academy, mocht ik me diplomeren tot Zelfstandig Reisadviseur. Nu kan ik mijn ervaring uit het reizen gebruiken om de reiziger goed te adviseren en de wensen te vertalen naar een reisvoorstel die bij jullie past. Daarnaast leer ik continue bij door mijn eigen reizen, de studiereizen maar ook door de vele workshops die ik volg.

Ben je op zoek naar een reis die helemaal voldoet aan jullie wensen? Of het nou gaat om een stedentrip, een zonvakantie, een cruise of reis die helemaal op maat is gemaakt, ik sta graag voor jullie klaar! Neem contact met mij op en ervaar het zelf hoe het is om een persoonlijke reisspecialist te hebben. We maken een afspraak bij jullie thuis of bij mij thuis, en dan bespreken we samen jullie wensen onder het genot van een kop koffie of thee. Je kunt mij 7 dagen in de week bereiken en daarnaast ben ook 7 dagen in de week te plannen voor een afspraak. Dat betekent dus ook in de weekenden en zelfs in de avonduren.

Met belangstelling kijk ik uit naar jullie reisplannen, laat mij je gids zijn!

Edwin Herfkens – Uw Persoonlijk Reisspecialist