Hoe werkt het?

 

Kennis maken: Via de telefoon, per mail of via de website neem je contact met mij op. Samen plannen we een afspraak, zodat we tijdens een kop koffie of thee elkaar kunnen leren kennen en de vakantieplannen kunnen doornemen. Dat kan een weekend weg met de familie zijn, tot een complete wereldreis, cruise of zonvakantie. Het kan zijn dat je al goed voor ogen hebt hoe jullie het voor je zien, maar het is ook goed als je nog geen idee hebt waar je heen wilt. Samen bespreken we alles en komen we op een prachtig idee.

 

Reisadvies: Als ik voldoende informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een reisvoorstel. Deze wordt natuurlijk gemaakt op basis van jullie wensen. Het voorstel kunnen we samen bespreken of je krijgt hem van mij via de mail. Natuurlijk kunnen er dan nog kleine aanpassingen gemaakt worden. Ben je het dan helemaal eens met het reisvoorstel?

 

De reis wordt geboekt: Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het reisvoorstel omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om via onze uitgebreide systemen de vluchten, accommodaties, excursies en alle andere opties vast te leggen. Als alles geboekt is krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

 

De allermooiste stap, Op reis: Zodra ik de reisbescheiden binnen heb, krijg je deze van mij overhandigd. Nu ben je helemaal klaar om deze droomreis of vakantie te maken. Als ertussen door vragen zijn, kun je natuurlijk altijd bij me terecht! Ook tijdens het verblijf, blijf ik altijd jullie vaste aanspreekpunt. Na terugkeer van jullie reis of vakantie, zal ik contact opnemen om te informeren hoe alles is verlopen.