Hemito

Het is alweer bijna een maand geleden, maar een ontzettende leuk dag was de Hemito weer. Vorig jaar stond ik hier voor het eerst. Een beurs in Heerde die er speciaal is voor Heerder-ondernemers. Deze kunnen zich hier etaleren en in gesprek te komen met klanten. Ideale moment dus voor mij om naar buiten te treden, want ik heb natuurlijk geen winkelpand.

Wat mee te nemen?

Twee Transavia-trolleys vol me magazines en allemaal reisattributen mee om een gezellige stand te creëren. Het was ondanks het slechte weer, een hele drukke dag. Veel mensen heb ik mogen spreken over de vele reiswensen. Van een strandvakantie tot aan een rondreis op maat, en van een stedentrip tot aan een cruise. Alles kwam deze dag wel aan bod. Na deze dag had ik vele afspraken gepland staan om samen wat dieper in te gaan op de reiswensen. Naar aanleiding van deze reiswensen kan ik een voorstel op maat maken.

Aanbieders

Mensen waren ook verbaasd over dat bijvoorbeeld TUI en deJongIntra tussen mijn aanbieders lag. Daarbij waren benieuwd waar ik dan aan verdien of was ik duurder? Ik ben niks duurder dan deze aanbieders. Wij worden betaald op commissie basis. Zo heb je wel de extra service van een aanspreekpunt en iemand die alles gegevens verwerkt en verzameld voor jullie reis. Daarbij ben ik ook het aanspreekpunt als er wel iets ter plaatse is of als er vragen of opmerkingen zijn.

Het was echt een zeer geslaagde dag waar ik op terug kijk met een tevreden gevoel. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken, en natuurlijk voor de leuke afspraken die ik deze dag heb mogen maken met vele reizigers.

Interview

Dit interview nam de Radio deze dag nog bij me af op de Hemito:

Klik hier voor het interview