Foto’s maken tijdens uw vakantie of reis

Maak jij ook zo graag foto’s tijdens je vakantie of reis? Het is altijd leuk om van klanten foto’s te ontvangen. Zo kreeg ik vorig jaar van klanten op huwelijksreis de meest prachtige foto’s. Vanuit Thailand van de prachtige zonsondergang en vanuit Jamaica van een tocht die ze maakte over de rivier. Van deze foto’s kan ik altijd genieten, want zo merk je dat de klanten het naar hun zin hebben en aan het genieten zijn.

Fotografie voor mij

Sowieso vind ik foto’s geweldig, het kijken ervan, maar ook zeker het maken ervan. Dit begon tijdens mijn reis naar Turkije in de richting van Istanbul en Antalya. Speciaal voor deze reis had ik een camera gekregen tijdens mijn verjaardag. Zo kon ik tijdens mijn reis de meest mooie foto’s maken van alles wat ik zou zien en zo bij thuiskomst het thuisfront laten zien hoe het was. Dit vond ik echt superleuk en tijdens mijn reis naar Mexico ging de camera gewoon weer mee. Daar zaten zulke mooie foto’s tussen dat ik het nog leuker begon te vinden. Een van deze foto’s hebben we groots op glas laten printen en hangt bij ons in huis. Ik wil er meer uit halen met de fotografie, want ik vind dit echt gaaf om datgene wat je beleeft tijdens je vakantie op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo beleef je thuis de vakantie vaak nog een keer en kan je de meest prachtige verhalen erbij vertellen. Zo schafte ik voor de vakantie naar Thailand een nieuwe camera aan om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Daarnaast kocht mijn vriendin een GoPro om tijdens het duiken en snorkelen ook foto’s onder water te kunnen maken.

Herinneringen

Als ik de foto’s weer zie geniet ik gewoon. Altijd mooi om op deze manier toch nog herinneringen te hebben aan je vakantie en je vakantie nog her te beleven. Neem dus tijdens je vakantie je camera mee of maak foto’s met je telefoon. Zo heb je thuis altijd wat om terug te kijken en heb je een blijvende herinnering. En als je het leuk vindt om je foto’s te delen, stuur ze gerust naar mij toe. Ik kan echt genieten van de foto’s die ik van klanten krijg. Zoals de foto’s uit Ierland laatst, heerlijk aan een pint of Guinness of lekker aan het golfen op een van de banen waar ze langs kwamen. Vanuit Turkije kreeg ik foto’s van de jeepsafari die ik geboekt had voor klanten, maar ook allemaal met het glas heffend op hun heerlijke vakantie. En zo kreeg ik nog veel meer foto’s vanuit klanten. Misschien zie je ze wel eens voorbijkomen op Facebook of Instagram want gelukkig mag ik ze ook delen met jullie.

Foto’s delen?

Dus ga je op vakantie of op reis en vind je het leuk om jullie foto’s met mij te delen en voorbij te zien komen op Facebook of Instagram? Stuur me dan gerust een appje of mail met uw foto’s, ik ben heel erg benieuwd naar jullie belevingen.

Blogs

Voor mijn blogs over :

Istanbul & Londen Klik hier

Thailand: Klik hier

Mexico: Klik hier