Citytrips

Er even heerlijk tussenuit doormiddel van een stedentrip, dat klinkt toch als een goed idee? Een weekend, een midweek of een lang weekend is ideaal om een stedentrip te doen. Dompel je onder in de cultuur van een andere stad, geniet van de lokale keuken en bezoek prachtige bezienswaardigheden.

Geniet van een tapas op de Ramblas in Barcelona, of ga jij mee in de bekende gele tram in Lissabon? Wandel langs de overblijfselen van het Oude-Romeinse rijk in Rome, of fiets door Jardin del Turia in de prachtige stad Valencia. Elke stad heeft zijn eigen charme en ligt klaar om ontdekt te worden. Ga je graag een stedentrip doen buiten Europa? Denk dan eens aan het zonnige Dubai of de wereldstad New York.

Zoveel prachtige steden met allemaal hun eigen karakter. Ben je opzoek naar een verrassende stedentrip? Graag denk ik met je mee! Zelfs in minder bezochte steden als Krakau of Budapest. Hierin kan ik alles voor je regelen. Van de vliegtickets, het hotel tot aan de excursies, ik regel het voor je. Heerlijk genieten in een andere stad, dat is altijd een goed idee.